Sve se dogodilo u Slavoniji

PA JE LI MOGUĆE?! Pacijentici u bolnicu poslala – 10 grama speeda?!

Objavljeno: 11.04.2024. Metropolitan

Policija je za zlouporabu droga kazneno prijavila 39-godišnjakinju koja je poslala paketić amfetamina svojoj poznanici koja se kao pacijentica nalazila na bolničkom liječenju. Neuobičajena dostava opijata rezultirala je podnošenjem kaznene prijave nakon zajedničkog kriminalističkog istraživanja brodsko-posavske i bjelovarsko-bilogorske policije.

Dilerica je kazneno prijavljena

Glasnogovornica brodsko-posavske policije Kata Nujić kazala je da je kriminalističko istraživanje provedeno nad dvije žene u dobi od 39 i 35 godina, prenosi Hina.

– Utvrđena je sumnja da je 39-godišnjakinja, 29. veljače, 35-godišnjakinji koja se nalazila na liječenju u bolnici poslala paket s 10,5 grama droge amfetamin – rekla je Nujić.

Dodala je da je 39-godišnjakinja koja je bila na području Bjelovarsko-bilogorske županije kazneno prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Protiv 35-godišnjakinje koja je primila drogu dok se nalazila na liječenju u bolnici na području Brodsko-posavske županije policija je podnijela prekršajnu prijavu na temelju Zakona o suzbijanju zloupotrebe droga.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba