Počele zimske akcije u Harley-Davidsonu

Uredite svoj motocikl i pripremite ga za zimu po akcijskim cijenama sve do 31. siječnja

Objavljeno: 19.12.2021. Metropolitan

Zima je idealno vrijeme u kojem bezbrižno možete prepustiti svoj motocikl u ruke servisnih stručnjaka kako bi ga pripremili za sezonu vožnje. U Harley-Davidson® servisima u Zagrebu i Splitu počela je zimska akcija u sklopu koje možete urediti svoj motocikl uz posebne pogodnosti, neovisno koji model i marku motocikla vozite.

Akcijske cijene radnog sata za Harley-Davidson modele iznose 290 kuna, sat za ostale marke motocikala je 220 kuna te 180 kuna za skutere. Popusti od 30 do 50 posto odnose se i na bogat izbor originalnih Harley-Davidson® dijelova, opreme te odjeće. Na području Zagreba i Splita osigurano je i besplatno preuzimanje i dostava motocikala.

Akcija traje do 31. siječnja.

Uz zimsku akciju u servisu, još uvijek traje i akcija na raspoložive Harley-Davidson® motocikle iz demo programa na koje možete ostvariti popuste do 29.000 kuna. Također, u prodajnom centru u Zagrebu možete pronaći odličan izbor rabljenih motocikala koji su provjereni od strane vrhunskih stručnjaka te su uredno održavani.

Za one koji nemaju adekvatan prostor za smještaj motocikla, također postoji mogućnost zimskog čuvanja i održavanja motora po akcijskim cijenama.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte prodajno-servisne centre Harley-Davidson®.

Zagreb – telefon: 01 5634 922 / http://www.harley-davidson-zagreb.hr/

Split – telefon: 021 737 330 / http://www.harley-davidson-split.hr/

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba