RÖFIX Hrvatska traži operatera u pogonu i asistenta interne prodaje

Želite postati dio RÖFIX tima? Prijavite se već danas!

Objavljeno: 24.05.2024. Metropolitan

RÖFIX Hrvatska ima dva otvorena natječaja za pozicije operatera u proizvodnom pogonu i asistenta/asistentice interne prodaje.

Riječ je o centrali RÖFIX-a Hrvatska koja se nalazi u Pojatnom, detalji natječaja objavljeni su na kompanijskoj stranici karijera www.roefix.hr, a zainteresirani kandidati svoje prijave mogu dostaviti mailom na [email protected].

RÖFIX Hrvatska je članica krovne organizacije – koncerna pod nazivom FIXIT GRUPPE koja okuplja pet brendova (FIXIT, HASIT, RÖFIX, KREISEL, GREUTOL).

Grupacija je preko svojih povezanih poduzeća i brendova prisutna na tržištima 19 europskih zemalja i zapošljava ukupno 2000 ljudi. Bave se proizvodnjom građevinskog materijala, a u Hrvatskoj imaju tri proizvodna pogona: Zaprešić, Pojatno, Siverić te trenutno broje 125 zaposlenika.

Kompetentnost, angažman, kreativnost i integritet zaposlenika najvažniji su čimbenik njihovog uspjeha. Cilj im je ekonomično i učinkovito poslovanje koje omogućava zajednički rast njima, njihovim zaposlenicima, kupcima i poslovnim partnerima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba