OD PONEDJELJKA

I policijska akademija zatvara vrata na dva tjedna, nastava će biti online

Objavljeno: 13.03.2020. Ante Ferara

Prema odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite od ponedjeljka se na 14 dana na Policijskoj akademiji otkazuju svi oblici nastave i domskog smještaja za polaznike Policijske škole “Josip Jović”, redovne i izvanredne studente. Isto tako, do daljnjega se odgađaju seminari, tečajevi i ostali oblici stručnog usavršavanja, stoji u priopćenju MUP-a.

Dodaju kako će se nastava održavati online preko sustava e-obrazovanje. Detalji korištenja tog sustava bit će objavljeni na web stranici akademije i e-obrazovanju.

Svi studenti dužni su svojim voditeljima dostaviti imena i prezimena s mail adresama koje koriste i kojima imaju pristup kako bi im se otvorili računi na sustavu e-obrazovanja. Oni koji imaju već otvorene račune nisu dužni dostaviti mail adrese.

Nastava za izvanredne studente stručnog studija Kriminalistika i specijalističkog diplomskog stručnog studija Kriminalistika se odgađa. O novom terminu studenti će biti naknadno obaviješteni.

Na kraju upozoravaju sve djelatnike i studente škole koji su u posljednje vrijeme bili u inozemstvu da su dužni o tome obavijestiti  epidemiološku službu i svoje nadređene te se pridržavati uputa koje dobiju od stručnih službi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba