'INDEKS VRIJEDI VIŠE'

Studenti, odaberite vlak i putujte povoljnije tijekom cijele godine

Objavljeno: 11.03.2020. Renata Cisar

U Hrvatskim željeznicama osmislili su novu ponudu kako bi redovnim i izvanrednim studentima olakšali putovanja, a uvedena je i pametna kartica kojom se popust ostvaruje na blagajnama i u vlaku.

Ponuda Indeks vrijedi više

Ostvarite 50 posto popusta na neograničen broj jednosmjernih i povratnih putovanja tijekom cijele godine. Popust vrijedi za redovne i izvanredne studente. Popust se ostvaruje na blagajnama i u vlaku temeljem pametne kartice. Cijena profila iznosi 50 kuna, a vrijedi godinu dana od dana ispostavljanja, neovisno o akademskoj godini.

Više o pametnim karticama i načinu izrade pročitajte ovdje.

Putujte s mjesečnim i godišnjim kartama

Za izdavanje karte potrebno je na blagajni kupiti iskaznicu po cijeni od 20 kuna, uz koju treba priložiti potvrdu obrazovne ustanove o redovitom školovanju i fotografiju. Iskaznica vrijedi od 1. listopada jedne do 30. rujna druge godine za redovite studente.

Dodatna pogodnost – Vikendom u pola cijene

Putujete li subotom, nedjeljom i blagdanom, nagrađujemo vas dodatnom pogodnošću! Uz predočenje mjesečne ili godišnje karte, ostvarite 50 posto popusta u 2. razredu vlakova. Putovanje na relaciji različitoj od one navedene na kartici vrijedi u unutarnjem prijevozu i mora početi i završiti subotom, nedjeljom ili blagdanom u roku valjanosti pretplatne karte.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba