CINESTAR ODLUČIO

Novi režim sjedenja u kinu, između dva sjedala moraju biti dva prazna mjesta

Objavljeno: 11.03.2020. Ante Ferara

U cilju preventivnih mjera zaštite od Corona virusa (COVID-19), kako bismo dodatno zaštitili naše posjetitelje i zaposlenike, poduzeli smo sljedeće mjere: Prije tjedan dana CineStar je u sva svoja kina na blagajne uveo sredstva za dezinfekciju ruku.

Od četvrtka 12.3. uvodimo novi raspored sjedenja u svakoj dvorani, blokiramo kupnju minimalno dva sjedala između posjetitelja na način da se povećava udaljenost između posjetitelja ispred, iza, lijevo i desno. Potičemo naše posjetitelje da ulaznice kupuju online. Potičemo naše posjetitelje da ulaznice, ako kupuju na blagajnama, plaćaju karticama i beskontaktno. Naši djelatnici su dobili detaljne upute vezano uz održavanje higijene ruku kao općih mjera zaštite. Postavili smo obavijest o pravilnom pranju ruku u naše sanitarne prostore, objavio je Cinestar na svojoj Facebook stranici.

Dodaju kako unatoč svemu mole posjetitelje da i sami djeluju društveno odgovorno te sukladno uputama nadležnih službi kako bi se trenutana situacija što prije okončala.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba