KOLINDA U PRATNJI TJELOHRANITELJA UŽIVA U DRUŠTVU NAVIJAČA

Podigla repliku trofeja pobjednika SP-a: “Pobijedit ćemo večeras, a za Milanovića imam dres ako ne dođe u njemu“

Objavljeno: 01.12.2022. Metropolitan

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović koja je najavila da u Katru ostaje do 2. prosinca, od ranog jutra, u pratnji tjelohranitelja, druži se i pozira s hrvatskim navijačima, piše 24 sata.

Podsjetimo, bivša predsjednica utakmicu Vatreni protiv Kanade gledala je obučena u tradicionalnu nošnju, a otkrila je i da se planira u Katar vratiti 16. prosinca na samu završnicu. Na današnju, posljednju utakmicu Vatrenih u grupnoj fazi natjecanja, dolazi i aktualni predsjednik RH Zoran Milanović.

– Imam dres viška za Milanovića ako ne dođe u dresu. Mogu mu jednog posuditi – rekla je hodajući s navijačima ispod zastave za 24 sata Grabar Kitarović, dodajući:

-Pobijedit ćemo večeras. Oduševljena sam navijačima i tim duhom zajedništva – kazala je dok su navijači pjevali “Moja Domovina“, a u čemu im se ubrzo priključila i ona.

Kako piše 24 sata, u jednom trenutku do bivše predsjednice je stigla i replika trofeja namijenjenog pobjedniku Mundijala kojeg je ponosno s osmijehom podignula.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba