MARATON LAĐA NA JARUNU

Pobijedila Udruga lađara Zagreb: Nakon starta bili su zadnji, ali se nisu predavali

Objavljeno: 27.06.2020. Ante Ferara

Na zagrebačkom Jarunu u subotu navečer održan je Maraton lađa. Utrka je bila na stazi jezera Jarun u duljini od 9,6 kilometara, a natjecalo se 15 ekipa. Start utrke bio je u 18 sati.

Pobijedila je domaća ekipa, Udruga lađara Zagreb. I kakva je to tek pobjeda bila. Naime, nakon starta jedan veslač im je nakon naguravanja s drugom lađom ispao iz lađe. Morali su se zaustaviti i pričekati ga dok se ne ukrca, a pritom su ih svi prestigli i odmakli. No, domaći dečki nisu se tako lako predavali, već su još žešće zaveslali.

Već pri povratku u startno-ciljno ravninu nakon polovice utrke bili su drugi da bi na kraju nadmoćno pobijedili. Nagradu pobjednika uručio im je gradonačelnik Milan Bandić. Zagrebački lađari natjecat će se u kolovozu i na utrci lađa u Neretvi. Ovo je svakako dobra najava za tu utrku. Čini se da su pred njima velike stvari i da bi na toj utrci mogli biti jedni od favorita za prvo mjesto.

Najnovije po kategorijama

“Sjedimo i gledamo kako nam se kuća raspada pred očima, a sami ne smijemo ništa dirati“

OSJEĆAJU SE TUŽNO I ZABORAVLJENO OD SVIJU: Kuća Viktorije Lešković (78) i Josipa Perešina (72) iz Jakšinca nakon potresa u ožujku dobila je crvenu oznaku. Dom su odbili napustiti jer, kažu, nisu dobili nikakav službeni dokument, i od tada čekaju rješenje svoje situacije, strahujući od novog potresa, koji bi za njih mogao biti koban

“Sjedimo i gledamo kako nam se kuća raspada pred očima, a sami ne smijemo ništa dirati“

Objavljeno: 24.01.2021. Metropolitan

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter