NA EUROJACKPOTU OSVOJILA 6,3 MILIJUNA KUNA: SRETNICA S RABA PODIGLA SVOJ DOBITAK

“Za dobitak sam saznala tek kasno navečer, radila sam i zaboravila da sam uplatila”

Objavljeno: 10.08.2022. Metropolitan

Priča s ‘otoka sreće’ dobila je svoj sretan epilog – dobitnik o kojem bruji, kako Rab tako i ostatak Hrvatske, zapravo je dobitnica, a jučer je stigla na blagajnu Hrvatske Lutrije.

-Nije dobitnik, nego dobitnica – tim je riječima započela razgovor gospođa koja je krajem srpnja osvojila 5+1 na Eurojackpotu od 6.348.992,49 kuna, a kao i brojni drugi igrači moli za razumijevanje i poštivanje želje oko zaštite identiteta.

Iz Hrvatske Lutrije kažu da je riječ o skromnoj, marljivoj i radišnoj igračici koju, kako kaže, ovaj milijunski dobitak neće nimalo promijeniti.

 -Ma ništa se značajno neće dogoditi. Za dobitak sam saznala tek kasno navečer, radila sam i zaboravila da sam uplatila, a kad su moji saznali da je osvojen milijunski dobitak na Rabu, pitali su me jesam li odigrala – rekla je kroz smijeh dobitnica, dodavši:

-Tek tada sam vidjela da su u pitanju moji brojevi, a kad sam shvatila da je to tako, otišla sam spavati jer sam sljedeći dan morala na posao. Otpočetka sam bila pribrana i hladnije glave nego ostatak moje obitelji koja je doista strepila oko mjesta gdje čuvati listić – izjavila je kroz smijeh dobitnica dodajući kako je do trenutka isplate bilo raznih prijedloga gdje staviti potvrdu.

Iz Hrvatske Lutrije kažu da je sretna dobitnica otkrila da igra već dugi niz godina, a osim Eurojackpota odigra Loto 7 ili Loto 6.

 -Ma ja to radim iz čiste zabave, odigram za koju kunicu tek toliko da sam u igri – istaknula je, dodavši da nema svoje brojeve i bira ih bez nekog značenja, a za ovu dobitnu kombinaciju, kazala je:

 -Ma zamislite, stalno sam nekako mislila da su mi brojevi na listiću bez veze, nekako glupi i da ih treba promijeniti. Čak sam u jednom trenutku pomislila da odigram još jedan listić, no odustala sam i rekla si “kakvi su, takvi su“. A kad ono, najbolji su – nasmijala se rapska dobitnica potvrdivši da je Rab dobio još jednu potvrdu epiteta otoka sreće.

Na blagajnu je stigla u pratnji dijela obitelji s kojima će dobitak i podijeliti, nešto će uložiti, a kako je rekla, već sutra juri na posao, dodajući da će svi nastaviti raditi i živjeti kao i do sada.

 -Uplatila sam za novo kolo jer ću se nastaviti igrati, a to poručujem i ostalim igračima. Igrajte se, zabavljajte, ali i nadajte – rekla je.

Večeras je novo kolo Lota 7 u kojem se igra za 13.300.000 kuna, u Lotu 6 Jackpot iznosi 4.100.000 kuna, a u petak se igra za glavni dobitak Eurojackpota od 337.000.000 kuna, dok 5+1 dobitak iznosi 7.000.000 kuna.

Najnovije po kategorijama

SRCE I VOLJA JAČI OD OZLJEDA: ˝Doktor mi je rekao da više nikad neću moći voziti, a onda sam pobijedio na prvenstvu Zagorja. Sljedeća godina će biti top˝

SJEO NA MOTOR S TRI GODINE: NIKOLA HRANIĆ (20) DEČKO JE IZ BEDEKOVČINE O KOJEM BI SE MOGLO PRIČATI KAO O BUDUĆEM SVJETSKOM VELIKANU MOTOCROSSA

SRCE I VOLJA JAČI OD OZLJEDA: ˝Doktor mi je rekao da više nikad neću moći voziti, a onda sam pobijedio na prvenstvu Zagorja. Sljedeća godina će biti top˝

Objavljeno: 09.10.2022. Metropolitan
“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

ŠTO NAM SE TO KRIJE ‘POD KUĆNIM PRAGOM’? DONOSIMO INTERVJU S BRITANSKIM ARHEOLOGOM SVJETSKOGA GLASA, MARKOM B. ROBERTSOM, KOJI SUDJELUJE U MEĐUNARODNOM ARHEOLOŠKOM PROJEKTU NA PODRUČJU RADOBOJA

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

Objavljeno: 03.09.2022. Metropolitan

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter