“SAMO OZBILJNI KUPCI“

Lidl tenisice na Njuškalu prodaju i za deset puta višu cijenu nego što se prodaje u trgovini

Objavljeno: 20.09.2022. Metropolitan

U Lidl su u ponedjeljak stigle njihove popularne muške bijele tenisice koje su Hrvati odmah razgrabili. Cijena im je 129,90 kuna, a na Njuškalu je i do deset puta veća, piše Večernji list.

Kada su se prije dvije godine pojavile u inozemnim trgovinama, ljudi su čekali u redovima za njih, a na eBayu su se prodavale za gotovo 2500 eura.

-Prodajem ekskluzivne Lidl tenisice kupljene 19.9. Europski broj 42, nikad nošene. Ako znate kako je prošla prva serija tenisica, znat ćete da je cijena opravdana. Cijena je fiksna, a slanje preporučeno. Samo ozbiljni kupci, kontakt SMS – napisano je  u oglasu iz Daruvara koji je u ponedjeljak navečer osvanuo na Njuškalu, a prodavač za njih traži 1200 kuna, dok prodavač iz Zagreba za iste tenisice traži 1400 kuna, a u jednom oglasu iz Dubrovnika, prodavač za njih traži 1350 kuna.

Najnovije po kategorijama

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

ŠTO NAM SE TO KRIJE ‘POD KUĆNIM PRAGOM’? DONOSIMO INTERVJU S BRITANSKIM ARHEOLOGOM SVJETSKOGA GLASA, MARKOM B. ROBERTSOM, KOJI SUDJELUJE U MEĐUNARODNOM ARHEOLOŠKOM PROJEKTU NA PODRUČJU RADOBOJA

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

Objavljeno: 03.09.2022. Metropolitan

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter