Zbog puno posla na imanju

Milorad Dodik pao prvi razred srednje škole

Objavljeno: 20.09.2022. Metropolitan

U javnost je ovih dana dospjela informacija da je član Predsjedništva BiH i čelnik SNSD-a Milorad Dodik ponavljao prvi razred srednje škole, a informaciju je u javnost iznijela kandidatkinja za predsjednicu Republike Srpske Jelena Trivić, prenosi Index.hr.

– Čudi me to da je on pao godinu iz predmeta Srpskohrvatski jezik. To je zato što je Dodik odličan poznavalac hrvatskog jezika. Moguće da je imao problem s riječima i pravopisom koje danas čine srpski jezik. Ovdje se nameće i pitanje kako je uopće Dodik sa završenom trogodišnjom srednjom školom mogao upisati fakultet. Kako smo proteklih dana vidjeli da se on bavi krivotvorenjem dokumenata, to me ne bi začudilo da je on prilikom upisa na fakultet krivotvorio diplomu srednje škole – rekla je Trivić. 

Informaciju da je Dodik ponavljao razred u srednjoj školi potvrdila je i njegova kći Gorica. U objavi na Twitteru je napisala kako je njen otac odrastao na selu te da je puno radio, a te je godine bilo jako puno posla na imanju te nije uspio redovno pohađati školu i ponavljao je razred. Uz to, napisala je da je fakultet, Fakultet političkih znanosti u Beogradu, završio u roku. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba