Zabavite se ove nedjelje u Domu kulture

ADVENT U OROSLAVJU: Stiže hit predstava satiričkog kazališta Kerempuh ‘Kako druga polovica voli’

Objavljeno: 29.11.2023. Metropolitan

Još nas svega nekoliko dana dijeli od prvog adventskog vikenda i blagdanskog raspoloženja u kojem će uz bogati program u Oroslavju biti održana i hit predstava satiričkog kazališta Kerempuh ‘Kako druga polovica voli’. Predstava koja osvaja publiku gdje god je igrana publici će biti predstavljena u nedjelju, 3. prosinca s početkom u 18 sati u Domu kulture ‘Oroslavje’ po cijeni od 8 eura. 

U suvremenom vodvilju, u brzom ritmu i uz upečatljive karaktere, pred vama će se odviti nevjerojatan niz komičnih obrata i situacija koje će naše junake voditi u sve dublji kaos iz kojeg će uzalud pokušati izvući živu glavu, propadajući sve dublje u živo blato svojih ljubavnih odabira. Ova priča propituje čvrsto zadane društvene norme malograđanskih okvira te njima suprotstavljenu ljubavničku vatru. Mogu li strast i želja opstati u rutini predvidive svakodnevice? Odgovor je da mogu, ali ne nužno prema vlastitom partneru. 

Ulaznice za predstavu do petka će se moći kupiti u Gradskoj knjižnici Oroslavje, Park Vranyczany 1 u radno vrijeme knjižnice (ponedjeljak i srijeda od 12 do 19 sati te utorak, četvrtak i petak od 8 do 15 sati). Ako do nedjelje ostane slobodnih mjesta, ulaznice će se prodavati i na dan predstave u Domu kulture Oroslavje prije samog početka.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba