Ponavljate li stihove?

Sutra je prvi od pet koncerata Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni

Objavljeno: 30.11.2023. Metropolitan

Aleksandra Prijović sutra će održati prvi koncert u zagrebačkoj Areni, a potom će tamo pjevati i 2., 3., 4. i 6. prosinca. Karte su za prva tri koncerta prodane u roku od 24 sata, dok je za četvrti bilo potrebno malo više od 48 sati. Prije dva tjedna je službeno rasprodan i peti koncert, piše Index.
– Zajedno smo oborili rekord i postavili nove standarde. Zajedno ćemo slaviti čak pet dana – poručili su organizatori koncerta s radija Extra FM na Instagramu.

Aleksandra je na turneji Od istoka do zapada zakazala 16 koncerata. Nakon što je rasprodala tri Stark arene u Beogradu, pet Arena Zagreb, tri Zetre u Sarajevu i tri dvorane u Nišu, zakazala je drugi koncert u dvorani Mejdan u Tuzli. Nije isključeno da će ih biti još.

Srpska pjevačica, iako rođena u Somboru, odrasla je s majkom u Belom Manastiru. Rano djetinjstvo u nekoliko navrata je opisivala sretnim, ali srednja škola bila joj je, kaže, prilično traumatična. Njezina majka Borka jednom je prilikom rekla da su njezinu kćer maltretirali u Hrvatskoj.
Aleksandra je počela pjevati kao djevojčica, a na jednom od svojih prvih festivala Djeca pjevaju hitove pobijedila je pjevajući pjesmu ‘Takvi kao ti’ Nine Badrić. Čim je postala punoljetna, prijavila se na ‘Zvezde Granda’.
– U Hrvatskoj su mi se svi u razredu smijali kada sam pjevala u ‘Zvezdama Granda’. Ne volim tamo ići, nemam nijednog prijatelja osim obitelji – rekla je jednom prilikom.  

Karijeru je započela 2013. godine, kada je u ‘Zvezdama Granda’ osvojila četvrto mjesto i kao nagradu dobila snimanje pjesme. Prvi veliki hit uslijedio je 2016. godine, kada je snimila pjesmu ‘Totalna anestezija’. Iste godine objavila je pjesmu ‘Senke’, koja je za jedan dan preslušana milijun puta. Time je oborila rekord u Srbiji.

U karijeri je Prijović snimila tri albuma, a posljednji album, ‘Devet života’, oborio je sve rekorde slušanosti i poveo je na turneju ‘Od istoka do zapada’, na kojoj trenutno puni velike dvorane diljem regije.

U srpskim medijima poznata je i kao “snajka Lepe Brene” jer je od 2018. godine u braku s posinkom Lepe Brene Filipom Živojinovićem. Par je u vezi prije vjenčanja bio nekoliko godina, a godinu dana nakon svadbe dobili su sina Aleksandra.

Aleksandra ima stotine milijuna pregleda na YouTubeu. Njezin duet sa Sašom Matićem ‘Ko si ti’ skupio je 99 milijuna pregleda, dok je pjesma ‘Za nas kasno’ skupila 80 milijuna pregleda. I hitovi ‘Legitimno’ i ‘Bogata sirotinja’ imaju više od 50 milijuna pregleda.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba