Ulaz na sajam je besplatan

SUTRA KREĆE 44. PO REDU INTERLIBER: Na 13.000 kvadrata Zagrebačkog velesajma predstavit će se 296 izlagača iz čak 15 zemalja, a tu je i bogata gastro ponuda, brojne radionice…

Objavljeno: 07.11.2022. Metropolitan

Sutra počinje 44. po redu međunarodni sajam knjiga ’Interliber’, a ove će se godine na 13.000 četvornih metara Paviljona 5, 6, 7 i 7a Zagrebačkog velesajma, predstaviti 296 izlagača iz 15 zemalja, piše Index.hr.

Kako je rekla direktorica Velesajma Renata Suša, radno vrijeme ‘Interlibera’ bit će svaki dan od 10 do 20 sati osim petka i subote, kada je radno vrijeme do 21 sat. 

U sklopu programa ovogodišnjeg ‘Interlibera’, najavljena su gostovanja brojnih domaćih i stranih autora u Paviljonima 6 i 7, a posebna se pažnja ove godine posvećuje domaćim izlagačima, nakladnicima i autorima, ali uz kontinuirano širenje kruga onih međunarodnih, istaknula je voditeljica ‘Interlibera’ Dina Grozdanović Poštolka. 

Osim hrvatskih autora, na ‘Interliberu’ će se ove godine predstaviti i izlagači iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Francuske, Irske, Italije, Mađarske, Nizozemske, Njemačke, SAD-a, Slovenije, Srbije, Švedske, Švicarske, Velike Britanije i Sjeverne Irske, a s obzirom na to da je ova godina Europska godina mladih, pripremljen je poseban program za mlade, koji uz promocije knjiga uključuje i radionice grafita, glazbeni program, kvizove te različite edukacije. 

Uz knjige, ove je godine proširena i ugostiteljska ponuda, pa će se na šest lokacija otvorenog i zatvorenog prostora naći ‘food truckovi’ sa ‘street food’ delicijama i slasticama.

Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija i gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomaševića, koji će ga ujedno i svečano otvoriti sutra u 10 sati u Paviljonu 7.

Ulaz na sajam je besplatan, kao i parking za sve posjetitelje, a sajam će ostati otvoren do 13. studenoga.  

Najnovije po kategorijama

SRCE I VOLJA JAČI OD OZLJEDA: ˝Doktor mi je rekao da više nikad neću moći voziti, a onda sam pobijedio na prvenstvu Zagorja. Sljedeća godina će biti top˝

SJEO NA MOTOR S TRI GODINE: NIKOLA HRANIĆ (20) DEČKO JE IZ BEDEKOVČINE O KOJEM BI SE MOGLO PRIČATI KAO O BUDUĆEM SVJETSKOM VELIKANU MOTOCROSSA

SRCE I VOLJA JAČI OD OZLJEDA: ˝Doktor mi je rekao da više nikad neću moći voziti, a onda sam pobijedio na prvenstvu Zagorja. Sljedeća godina će biti top˝

Objavljeno: 09.10.2022. Metropolitan
“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

ŠTO NAM SE TO KRIJE ‘POD KUĆNIM PRAGOM’? DONOSIMO INTERVJU S BRITANSKIM ARHEOLOGOM SVJETSKOGA GLASA, MARKOM B. ROBERTSOM, KOJI SUDJELUJE U MEĐUNARODNOM ARHEOLOŠKOM PROJEKTU NA PODRUČJU RADOBOJA

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

Objavljeno: 03.09.2022. Metropolitan

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter