Ulaz na sajam je besplatan

SUTRA KREĆE 44. PO REDU INTERLIBER: Na 13.000 kvadrata Zagrebačkog velesajma predstavit će se 296 izlagača iz čak 15 zemalja, a tu je i bogata gastro ponuda, brojne radionice…

Objavljeno: 07.11.2022. Metropolitan

Sutra počinje 44. po redu međunarodni sajam knjiga ’Interliber’, a ove će se godine na 13.000 četvornih metara Paviljona 5, 6, 7 i 7a Zagrebačkog velesajma, predstaviti 296 izlagača iz 15 zemalja, piše Index.hr.

Kako je rekla direktorica Velesajma Renata Suša, radno vrijeme ‘Interlibera’ bit će svaki dan od 10 do 20 sati osim petka i subote, kada je radno vrijeme do 21 sat. 

U sklopu programa ovogodišnjeg ‘Interlibera’, najavljena su gostovanja brojnih domaćih i stranih autora u Paviljonima 6 i 7, a posebna se pažnja ove godine posvećuje domaćim izlagačima, nakladnicima i autorima, ali uz kontinuirano širenje kruga onih međunarodnih, istaknula je voditeljica ‘Interlibera’ Dina Grozdanović Poštolka. 

Osim hrvatskih autora, na ‘Interliberu’ će se ove godine predstaviti i izlagači iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Francuske, Irske, Italije, Mađarske, Nizozemske, Njemačke, SAD-a, Slovenije, Srbije, Švedske, Švicarske, Velike Britanije i Sjeverne Irske, a s obzirom na to da je ova godina Europska godina mladih, pripremljen je poseban program za mlade, koji uz promocije knjiga uključuje i radionice grafita, glazbeni program, kvizove te različite edukacije. 

Uz knjige, ove je godine proširena i ugostiteljska ponuda, pa će se na šest lokacija otvorenog i zatvorenog prostora naći ‘food truckovi’ sa ‘street food’ delicijama i slasticama.

Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija i gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomaševića, koji će ga ujedno i svečano otvoriti sutra u 10 sati u Paviljonu 7.

Ulaz na sajam je besplatan, kao i parking za sve posjetitelje, a sajam će ostati otvoren do 13. studenoga.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba