I OVOG VALENTINOVA ODRŽAN RECITAL LJUBAVNE POEZIJE U MARIJI BISTRICI

Posebnu nagradu, ‘Vjenčić Željke Boc’, osvojila Jelena Stanojčić iz Zagreba

Objavljeno: 15.02.2022. Metropolitan

Općinska knjižnica i čitaonica Marija Bistrica i ove je godine organizirala Recital ljubavne poezije “Željka Boc”, koji je održan na Valentinovo u marijabistričkom Domu kulture.
Posebnu nagradu, ‘Vjenčić Željke Boc’, osvojila je Jelena Stanojčić iz Zagreba za pjesmu “Kad sam ja voljela”, drugu nagradu Kristina Mrkoci iz Mača za pjesmu “Slika”, a treću Ljubica Ribić iz Varaždina za pjesmu “Olujno moje”. Dodijeljene su i tri pohvale.O nagradama su odlučivali članovi Stručnog ocjenjivačkog suda Zrinka Jelaska, Nada Babić, Vesna Svaguša i Enes Kišević. Nagradu publike dobila je Sanja Kovačić iz Marije Bistrice za pjesmu “Apokalipsa”, a “Vjenčić publike” za pjesmu koja je dobila najviše ‘lajkova’ na Facebook stranici Općinske knjižnice i čitaonice Marija Bistrica Martina Sviben iz Zlatar Bistrice za pjesmu “Dečku u kariranoj košulji (zauvijek)”.
Glazbeni gosti bili su Nikolina Hižar i Ivica Riđan, a stihove su kazivali Rosanda Tometić i Dubravko Sidor. Nagrade i pohvale uručio je načelnik Marije Bistrice Josip Milički. Organizatori su za sljedeću godinu, uz 20. obljetnicu Recitala, najavili trodnevno događanje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba