RUF MICH AN! Andrea Jerneić, kandidatkinja Živog zida za gradonačelnicu Zaboka povukla je prilično hrabar potez u kampanji

“MOJ PROGRAM JE MOJ BROJ MOBITELA” – NA JUMBO PLAKATU: “Želim Zabočanima poručiti da sam tu zbog njih, poslušat ću što ih muči”

Objavljeno: 21.03.2021. Alen Brodar

Andrea Jerneić, kandidatkinja Živog zida za gradonačelnicu Zaboka povukla je prilično hrabar i originalan potez u kampanji – na jumbo plakatima koje je zakupila na području Zaboka, uz svoju fotografiju stavila je i svoj broj mobitela, uz krilaticu “Moj program je moj broj mobitela”. Podsjetimo, ona je, prilikom predstavljanja svoje kandidature u prosincu prošle godine, kazala da ju je na to najviše navela činjenica da su skoro svi njezini prijatelji iselili, napustili Zabok i da je krajnje vrijeme da se takva praksa dokine te da se uvedu drastične promjene, koje će privlačiti, a ne iseljavati mlade.

A sada smo je upitali što ju je navelo da na jumbo plakat stavi svoj broj mobitela.

– Promoviram pravo glasa i kako zajedništvom doći do potpunijih ideja i vizija za bolje sutra. Svi zajedno to zasigurno možemo. I ovo, iako je u pretkampanji, čak i nije čisto politički potez – željela sam svojim sugrađanima poručiti da će netko poslušati što ih muči, da je netko tu za njih i da mogu računati na njega – rekla nam je Andrea.

Kaže kako ljudi zovu i da su komentari na njezin potez isključivo pozitivni.

– Neki zovu samo da pohvale taj potez, drugi pak da stvarno prodiskutiramo što ih muči i razmotrimo kako to riješiti. Gledam to kao na novu vrstu otvorene suradnje između kandidata i glasača. Uvijek sam za otvoren pristup i smatram da stavljanjem broja na jumbo plakat nisam pogriješila. Građane čekaju još mnoga iznenađenja te vjerujem da će odnos građana i politike biti značajno promijenjen. Vjerujem da Zabok bolje może, kad se male ruke slože! – zaključuje A. Jerneić još jednim svojim sloganom. Inače se po prvi puta kandidirala, a u politiku se, kaže, uključila prije pet-šest godina. Danas pak poziva građane na aktivno sudjelovanje u kampanji i poručuje: “Tu sam zbog vas!”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba