VRDOLJAK ČEATITAO ŠTROMARU

“Više ne obnašam niti jednu političku funkciju u HNS-u, vraćam se kući u rodni Osijek”

Objavljeno: 25.05.2020. Ante Ferara

– Otišao sam s mjesta predsjednika stranke da otvorim vrata novoj budućnosti HNS-a i tu će budućnost s vama od danas graditi Predrag Štromar, jedan od najboljih i najčestitijih ljudi u hrvatskoj politici. Dragi Predrag, iskrene čestitke, tebi i tvojem timu želim svako dobro u vođenju stranke. Pred tobom su brojni izazovi i želim ti da u vođenju stranke budeš bolji od mene – napisao je na svojem Facebook profilu Ivan Vrdoljak.

Dodao je kako više ne obnaša ni jednu političku funkciju u HNS-u te kako se vraća kući u rodni Osijek gdje će se nastaviti boriti za Slavoniju i Baranju.

– Dragi građani, drage HNS-ovke i dragi HNS-ovci, dragi Facebook prijatelji, želim vam se zahvaliti na svemu u proteklom razdoblju. Hvala što ste kontinuirano dokazivali da je smjer „Hrvatska se voli radom” jedini ispravan put, ali i što ste mi pružali podršku u vođenju stranke i onda kada je bilo teško – rekao je Vrdoljak.

Kaže kako je pred HNS-om svijetla budućnost jer će građani prepoznati tko za njih radi, a tko u politici galami.

– Na idućim izborima birat ćemo ne samo hoće li SDP ili HDZ voditi državu, nego i tko će im u tome biti partneri. S jedne strane ekstremna i mračna desnica, kao što su MOST i Škorina ekipa, ili HNS kao građansko liberalni centar koji dokazano vuče naprijed i Hrvatsku voli radom. Mislim da je izbor i više nego jasan, a to će na nadolazećim izborima potvrditi i rezultati u 4. izbornoj jedinici – zaključio je Vrdoljak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba