Automati za novac bez registracije za igranje u kasinu 2024

  1. Mobilnog Rulet: Ako se Alinsi žele izdvojiti od konkurencije, želimo vidjeti bonus i veći izbor među igrama na ploči i u kasinu uživo.
  2. Mr Green Casino 50 Free Spins - Za obradu povlačenja nema standardnog fiksnog razdoblja.
  3. Guru Casino Recenzija I Iskustva 2025: S drvenim zidovima, viskijem u baru i kaubojima koji se odmaraju, igrači će ovdje biti vrlo dobrodošli.

Popularni slot s kasino automati za novac online

Rolling Slots Casino Recenzija I Iskustva 2025
Odaberite između stotina automata, kartaških i stolnih igara, kasino igara uživo, ogrebotina ili jackpot igara i kladite se više s onima koji su u igri.
Online Slot Igre Besplatno
Ako ne možete čekati da vam scatters odobre pristup, bonus ulaznica postavlja se na 60 puta veću od vaše oklade.
Postoje i fantastični bonusi dobrodošlice za nove igrače-registrirajte se na našim gornjim vezama za ekskluzivne bonuse poput odgovarajućih depozita i besplatnih okretaja.

Virtualni blackjack kako brojati karte 2024

Slot Amazon Queen Bonusi I Besplatne Vrtnje
Ako aktivirate značajku Alinsus, povećat ćete broj besplatnih okretaja na kolutima, što će povećati vaše šanse za češće pokretanje bonus kruga.
Poker Igra Cijena
Općenito, međutim, dobar je onaj koji prelazi 95%.
Slot Mighty Griffin Megaways Bonusi I Besplatne Vrtnje

Regionalni tim Varaždinske županije čini deset vrhunskih kuhara

Varaždinski i međimurski kuhari odlaze na Kulinarsku olimpijadu u Stuttgart

Objavljeno: 29.01.2024. Metropolitan

Pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu i zaštitu okoliša Dragutin Vincek i direktor Turističke zajednice Varaždinske županije Goran Mališ primili su članove Regionalnog tima kuhara Varaždinske županije koji će od 2. do 7. veljače u Stuttgartu predstaviti svoja kulinarska i slastičarska umijeća na najstarijem, najvećem i najraznovrsnijem međunarodnom kulinarskom natjecanju u svijetu – Kulinarskoj olimpijadi.

Članovi tima mladi su kuhari iz poznatih restorana s područja Varaždinske i Međimurske županije, predvođeni kapetanom tima Marinom Pozderom te pod mentorstvom dopredsjednika Hrvatskog kuharskog saveza Damira Crlenog i predsjednika Udruge kuhara Varaždinske županije Bojana Bohorča.

Vincek: Predstavit ćemo naše tradicionalne proizvode

Pročelnik za poljoprivredu i zaštitu okoliša Dragutin Vincek istaknuo je kako se od svakog natjecanja očekuju određeni rezultati, no u ovom slučaju najvažnije je sudjelovati.

– Ne mislim pritom sudjelovati kao puki promatrač, već kao medij koji može apsorbirati određene ideje, naučiti nešto novo, a sve u svrhu promocije Varaždinske županije i njene enogastronomije, odnosno naših tradicionalnih autohtonih proizvoda po čemu smo prepoznati i priznati u Hrvatskoj, a kuhari su upravo taj medij koji omogućuje da se za naše proizvode čuje i izvan granica Republike Hrvatske – rekao je pročelnik Vincek zaželjevši kuharima puno uspjeha na natjecanju te se zahvalio Udruzi kuhara Varaždinske županije na dobroj višegodišnjoj suradnji, a sve s ciljem promocije i zaštite tradicionalnih proizvoda Varaždinske županije kako u Hrvatskoj, tako i izvan granica.

Dopredsjednik Hrvatskog kuharskog saveza Damir Crleni naglasio je kako će se ove godine na Kulinarskoj olimpijadi kroz razne kategorije predstaviti preko 3000 kuhara i slastičara iz cijelog svijeta.

– Bit će to veliki skup struke na jednom mjestu, mogućnost edukacije kroz međusobne razgovore, prezentacije i promocije i mislim da je to vrijedno iskustvo za ove mlade ljude iz Varaždinske županije od kojih neki na ovakvo natjecanje idu prvi put. Inače, mi kao Udruga kuhara Varaždinske županije već dvadesetak godina odlazimo na ovakva velika natjecanja kao što su Svjetski kulinarski kup ili Kulinarska olimpijada. Osim promocije naših tradicionalnih jela i namirnica, kao i cijele Varaždinske županije, kuhari sudjelovanjem na takvim natjecanjima na neki način dobiju vjetar u leđa i kasnije u svojim restoranima mogu na temu tradicionalnih proizvoda pripremati naša jela, ali u rangu svjetskih trendova u gastronomiji – izjavio je Crleni.

Kapetan: Dobro smo se pripremili, imamo velika očekivanja

Kapetan tima Marin Pozder, inače chef u Restoranu Nobel, rekao je kako su pripreme dobro tekle.

– Svi mi radimo u restoranima, tako da smo treninge odrađivali nakon posla. Stoga nam je zbog samog tempa bilo ponekad naporno, ali mislim da smo se dobro pripremili i očekujemo najbolje rezultate. Pripremat ćemo naša tradicionalna jela, od tradicionalnih namirnica, ali na jedan moderan način jer nam je u interesu Varaždinsku županiju predstaviti u najboljem svjetlu – zaključio je Pozder.

Regionalni tim Varaždinske županije čine:

Marin Pozder (Restoran Nobel)

Dario Rodeš (Restoran Nobel)

Vedrana Hrastovec Sedlar (Restoran The Family)

Ivan Fot (Restoran The Family)

Dino Veselić (Restoran The Family)

Amos Novak (Restoran Terbotz)

Karlo Štorga (Restoran Bedem)

Ljiljana Sedlanić (Hotel Trakošćan)

Bojan Bohorč, predsjednik Udruge kuhara Varaždinske županije

Damir Crleni, dopredsjednik Hrvatskog kuharskog saveza

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba