U posljednja 24 sata na području Policijske uprave zagrebačke evidentirano je 26 kaznenih djela

Unazad nekoliko dana, zabilježene čak četiri krađe u Dubravi

Objavljeno: 21.07.2020. Metropolitan

U posljednja 24 sata na području Policijske uprave zagrebačke evidentirano je 26 kaznenih djela –  dvije krađe, 13 teških krađa provaljivanjem, šest krađa i pet ostalih kaznenih djela, a učestalo mjesto počinjenih zločina, većinom krađa, posljednjih dana bila je Dubrava.

Krađe u Dubravi

Između 18. i 20. srpnja u Dubravi, na gradilištu koje se nalazi na Štefanovečkom zavoju,  nepoznati je počinitelj otuđio radne strojeve. Materijalna šteta iznosi više stotina tisuća kuna. Između 17. i 20. srpnja u Dubravi u Ulici Sitnice, nepoznati je počinitelj provalio u stan 38-godišnjaka i otuđio novac i nakit, a materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.


Jučer je prijavljeno da je u Dubravi, u Ulici Gjure Prejca, nepoznata ženska osoba došla do stana 74-godišnjakinje te joj ponudila medicinsku uslugu. Nakon što ju je pustila u stan, iskoristila je njenu nepažnju te otuđila novac i nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna. Oko 14 sati je jučer u Dubravi, u Ulici Vile Velebita, nepoznata muška osoba došla do stana 83-godišnjakinje i lažno se predstavila, a nakon što ga je pustila u kuću, iskoristio je njenu životnu dob i težu pokretljivost te otuđio nakit i torbicu s novcem. Visina materijalne štete za sada nije utvrđena.

Maksimir i Centar

Ni ostali dijelovi grada nisu bili sigurni od provalnika. Između 17. i 20. srpnja na Maksimiru u Ulici Remete, nepoznati je počinitelj provalio u stan 61-godišnjaka i otuđio nakit, a prema procjeni, materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna. Između 15. i 20. srpnja u Centru u Jurišićevoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u stan 31-godišnjaka te otuđio nakit i novac. Materijalna šteta također iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba