DVOJAC ZAVRŠIO U ZATVORU

Ulovili zagrebačke dilere: Policija pronašla gotovo 45 kilograma droge

Objavljeno: 26.09.2020. Ante Ferara

Zagrebačka policija sumnjiči muškarca (43) da je na za sada neutvrđen način 25. rujna na području BiH nabavio veću količinu marihuane te ju sakrio u posebno preuređene prostore unutrašnjosti svog vozila marke Nissan.

Drogu je želio prokrijumčariti na područje grada Zagreba radi daljnje prodaje mladiću (30). Pretragom njegovog automobila na području Peščenice policajci su pronašli 34 plastična paketa ispunjena s ukupno 36.374,00 grama marihuane.

Sumnjaju da je mladić na za sada neutvrđeni način nabavljao veću količinu marihuane, hašiša i kokaina, koje je zatim sakrivao, prešao, dodavao punila za povećanje mase, prepakiravao i vagao u kući na području Maksimira, nakon čega je tako pripremljenu drogu prodavao.

Pretragom kuće policajci su pronašli ukupno 8.385,00 grama marihuane pakirane u 24 paketa, 116,85 grama hašiša, 10,57 grama kokaina, 13.463,00 grama različitih punila za povećanje mase pakiranih u pet plastičnih omota i jedan plastični paket, uređaj za vakuumiranje, dvije digitalne vage, hidrauličnu prešu te veći novčani iznos za koji se pretpostavlja da je pribavljen preprodajom droge.

U pretrazi je pronađen i jedan pištolj s pripadajućim spremnikom te osam metaka. Protiv obojice podnijeta ke kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i promet drogama, a protiv mladića i zbog posjedovanja oružja. Obojica su završila u zatvoru.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba