SVJEDOČILA SESTRA UBIJENE I NJEZINA KOLEGICA

Ubojici iz Đakova počelo suđenje na sudu u Osijeku: “Kriv sam”

Objavljeno: 03.06.2020. Ante Ferara

– Kriv sam – rekao je Andrija Drežnjak. Na Županijskom sudu u Osijeku u srijedu započelo mu je suđenje za ubojstva djelatnice Blaženka Poplašen i pravnika Centra za socijalnu skrb u Đakovu, Ivana Pavića.

Svjedočila je sestra ubijene Blaženke Poplašen te njezina kolegica Ljubica Zovko. Sestra je u suzama rekla kako je čula da se dogodilo ubojstvo u Centru i da obitelj nije mogla doći do Blaženke. Kasnije su dobili telefonski poziv u kojemu su im izrazili sućut.

– Drugi dan za redom je došao u centar. Imao je papir i kolega Ivan s kojim je dijelila sobu je razgovarao s njim. Odjednom sam čula i vidjela pucanj. Pucao je u sljepoočnicu iz velike blizine. Iznenađujuće je bilo. Ivan je ostao ležati u krvi. I dalje mi je živa slika događaja iako je želim zaboraviti. Imao je pištolj. bilo je nestvarno kao na filmu – rekla je Zovko, a javlja RTL.

U Centru za socijalnu skrb u Đakovu je 9. srpnja 2019. godine ubijena socijalna radnica Blaženka Poplašen, a pravnik Ivan Pavić je ranjen. Nakon 10 dana preminuo je u bolnici u Osijeku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba