Zagrebačka policija dovršila istraživanje nad 45-godišnjakom i 19-godišnjakinjom, koji su prepakiravali pa preprodavali drogu

U dva stana im pronašli gotovo 13 kilograma marihuane, kokain, amfetamine i MDMA

Objavljeno: 28.04.2021. Metropolitan

Policijski službenici PU zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom i 19-godišnjakinjom zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Sumnja se da su na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, nabavljali veće količine marihuane, kokaina, amfetamina i droge MDMA, da bi potom drogu skrivali, vagali, miješali s punilima i prepakiravali. To su činili koristeći dva stana na području Novog Zagreba, nakon čega su tako pripremljenu drogu preprodavali.
Naime, 26. travnja u večernjim satima u Ulici Mladena Fiolića, kod 19-godišnjakinje je pronađena jedna plastična vrećica ispunjena s oko 6,55 grama marihuane, plastični paketić ispunjen s oko 0,25 grama kokaina i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.
Sumnju da navedena količina droge nije jedina droga koju ona posjeduje, policijski su službenici potvrdili obavljenim pretragama dvaju stanova kojim se osim nje koristi i osumnjičeni 45-godišnjak, gdje je pronađeno ukupno oko 12.796,7 grama marihuane pakirane u 21 plastični paket, oko 229,1 grama kokaina, 39,1 grama amfetamina, 3 ml tinkture marihuane, 195,8 grama punila za miješanje s drogom, 274 komada tableta MDMA, digitalna vaga s tragovima droge i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba