Bizaran slučaj

S prijateljem unio tijelo preminulog čovjeka u poštu kako bi preuzeo njegovu mirovinu

Objavljeno: 23.01.2022. Metropolitan

Nakon što su dvojica muškaraca u petak u poštu unijeli tijelo mrtvog Peadara Doylea (66) kako bi podigli njegovu mirovinu, irska policija pokrenula je istragu, prenosi portal 24.sata.

Ovaj je događaj započeo u petak nešto prije podneva u gradiću Carlowu koji se nalazi jugozapadno od Dublina. Naime, jedan od dvojice muškaraca pokušao je podići mirovinu drugog čovjeka, no zaposlenici su ga odbili kazavši kako je za preuzimanje mirovine potrebna prisutnost muškaraca čija je mirovina pa je dvojac unio tijelo muškarca u objekt.

Kako piše Independent, provedena obdukcija pokazala je da muškarac, koji je identificiran kao Peadar Doyle (66), nije umro pod sumnjivim okolnostima. Premda se prvo sumnjalo da je Doyle bio mrtav nekoliko dana, obdukcija je pokazala da je preminuo otprilike tri sata prije nego ga je dvojac donio u poštu.

Budući da su zaposlenicima pošte bili dosta sumnjivi, pobjegli su i truplo ostavili u prostoriji pošte. Pretpostavke su kako su Doyle-a poznavali, a istraga se nastavlja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba