RODITELJI PODIGLI TUŽBU PROTIV SINA I SNAHE: NAKON ŠEST GODINA BRAKA NISU IM 'PODARILI' UNUČE

NE VODE RAČUNA O NAMA: Osjećamo se kao da, unatoč tome što imamo sve, zapravo nemamo ništa – vrlo smo nesretni

Objavljeno: 16.05.2022. Metropolitan

Umirovljeni par iz Indije podigao je tužbu protiv sina jedinca i snahe jer im nakon šest godina braka nisu ‘podarili’ unuče. Od njih traže da im plate odštetu od gotovo 650.000 dolara ne dobiju li unuka ili unuku u roku od godinu dana, piše Poslovni.hr.

Naime, ističu da su njihov brak ugovorili 2016. godine, nadajući se da će u mirovini imati unuče s kojim će se moći igrati. Iznos odštete uključuje troškove raskošne svadbe održane u hotelu s pet zvjezdica, luksuzni automobil vrijedan 80.000 dolara i plaćanje bračnog putovanja mladencima u inozemstvo.

-Najveći je problem u tomu što mi u ovoj životnoj dobi trebamo unuče, no moj sin i snaha o nama ne vode računa. Ugovorili smo mu vjenčanje, nadajući se da ćemo jednog dana postati djed i baka. Od tada je prošlo šest godina. Osjećamo kao da, unatoč tome što imamo sve, zapravo nemamo ništa. Vrlo smo nesretni – kazao je Sanjeev Prasad, dodavši da unuka ili unuku žele u roku od godinu dana ili odštetu jer kako kaže, na sinovo obrazovanje potrošio je životnu zaradu.

U Indiji se poštuje snažan tradicionalni zajednički obiteljski sustav koji uključuje suživot više generacija, koje često žive u istom domaćinstvu. Sud je prihvatio tužbu, a odvjetnik para rekao je da novac traže zbog ‘psihičke okrutnosti’.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba