SAVJESNI DEČKI: Zgroženi ponašanjem napravili nešto što bi rijetki na njihovom mjestu

Mladići povezli dvije žene – prvo su se napile, pa skinule i upustile u seksualne igre – pozvali su im policiju

Objavljeno: 22.06.2022. Metropolitan

U nedjelju navečer, oko 22 sata,  dvojica 18 – godišnjaka vozili su se autocestom A6 u okrugu Ansbach u automobilu s dvije žene. Zaustavili su se na benzinskoj postaji i odmorištu “Frankenhöhe-Nord” te se obratili policijskoj patroli koja se zatekla na licu mjesta, s nesvakidašnjim zahtjevom, piše Fenix magazin, a prenosi 24 sata.

Naime, žene su se tijekom vožnje ponašale krajnje nepristojno, a mladići su u razgovoru s policijom opisali neugodnu situaciju.

-Njih dvojica su povezli dvije žene svojim automobilom preko agencije za zajedničko korištenje automobila. Kada su 26-godišnjakinja iz Leipziga i 28-godišnjakinja iz Allgäua, sjele u auto, isprva su se napile. Na tome se nisu zaustavile, već su se skinule i “zatim se upustile u seksualne aktivnosti na stražnjem sjedalu” – rekli su iz policije, dodajući da su zamolile vozača i suvozača da sudjeluju u seksualnim igrama.

Nakon što su mladići prijavili slučaj, policajci su pretražili žene i njihovu prtljagu te su kod 26-godišnjakinje pronašli vrećicu s nekoliko grama hašiša, zbog čega je protiv nje pokrenuta istraga zbog kršenja Zakona o narkoticima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba