IMA SE, MOŽE SE

MAMIĆI U BIH ŽIVE KAO CAREVI: Zoran kupio stan od 200 kvadrata, izgradio igralište, a kreće i biznis sa solarnim elektranama

Objavljeno: 22.07.2022. Metropolitan

Portal Hercegovina.info objavio je članak na temu Mamića u kojem pišu kako Zdravko Marić gradi kuću u Ljubuškom kod vodopada Kravice dok je njegov brat Zoran kupio stan tik u Neretvu od 200 kvadrata.

Zoran je uz to zauzeo i prostor drugih stanara pa napravio raj za djecu – dječje igralište s kućicom, ljuljačkama i ostalom opremom. Dakle, mlađi Mamić u središtu Mostara posjeduje 500 kvadrata impozantnog zdanja u centru Mostara s pogledom na Neretvu.

Inače, kako je doznao spomenuti portal, tvrtka Plavo sunce d.o.o, čiji je jedan od osnivača sin Zdravka Mamića, Mario Mamić, planira izgradnju više solarnih elektrana na području Hercegovine. Za sada je zahtjeve podnosila za područje Čitluka i Čapljine, no s obzirom da je Zdravko Mamić nedavno imao sastanak s bivšim gradonačelnikom Mostara Ljubom Bešlićem i ekipom u podrumu mostarskog restorana Pablos, izvjesno je da se Mamić raspituje i za lokacije oko Mostara, i to već duže vrijeme, piše Hercegovina.info.

Podsjetimo, Zoran Mamić osuđen je na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama. Nije iza rešetaka jer je ”šmugnuo” u BiH, gdje je i njegov brat Zdravko. Uz njih, USKOK-ovom optužnicom obuhvaćeni su i ranije spomenuti Zdravkov sin Mario, bivši Dinamov direktor Damir Vrbanović, poduzetnici Sandro Stipančić i Igor Krota, kao i menadžer Nikky Arthur Vuksan koje se tereti da su izvlačenjem novca u sklopu zločinačkog udruženja oštetili Dinamo za 200 milijuna kuna.

Hercegovina info

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba