SLUČAJEVI PEDOFILIJE U AUSTRIJSKIM ŠKOLAMA

Bečka nastavnica dobila dijete s učenikom (15), nastavnik slao neprimjerene SMS poruke 13 – godišnjakinji

Objavljeno: 18.10.2022. Metropolitan

Pedofilija u dječjim vrtićima i školama posljednjih je mjeseci bila česta tema u austrijskim medijima, pa je tako pod naslovom “Bečka nastavnica dobila dijete s 15-godišnjim učenikom”, tabloid napisao kako nikome nikada ne bi palo na pamet da je otac djeteta 30-godišnje trudne nastavnice u jednoj od bečkih škola,  koju je redakcija nazvala Lydia, jedan od učenika iz razreda u kojem je ona bila razrednica, dodajući da se Lydia zaljubila u učenika H. dok mu je bilo 13 godina, piše Večernji list.

-S 15, kada je postao otac, prerano je sazrio, ali dobro je izgledao, a bio je i iz dobre kuće. Prvih mjeseci Lydijine trudnoće njegovi su se roditelji  posve zdvojni obratili na više nastavnika s molbom da pokušaju svoju kolegicu uvjeriti da prekine trudnoću. Ali bezuspješno – pisao je Heute, prenio Večernji list.

Drugi pedofilski slučaj je nastavnik Rainer koji je imao aferu  s 13-godišnjom učenicom. Učenici je slao seksi-SMS poruke, a na samom početku nije se libio ni svojih kolega u zbornici kojima se hvalio kako se “sviđa” 13-godišnjoj Loli. Sve se saznalo kada je jedan od učenika iz Lolinog razreda uzeo njen mobitel i odnio ga razredniku.

-Želim tvoje tijelo namazati medom i potom polizati – napisao je u jednoj od poruka Rainer, koji je nakon što je  suspendiran i kažnjen, dobio zabranu rada u bečkim javnim školama, no tabloid navodi kako je godinu dana kasnije dobio posao u jednoj privatnoj bečkoj muslimanskoj školi, koja nije znala o čemu se radi, a sada ponovno predaje na jednoj javnih škola.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba