NESPORTSKO PONAŠANJE

Argentinci slaveći pobjedu pokazali nepoštovanje prema Vatrenima – hrvatski dres završio u kanti za smeće

Objavljeno: 14.12.2022. Metropolitan

Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć je u polufinalnoj utakmici Svjetskog prvenstva u Kataru poražena 3:0 od Argentine, a prema snimci slavlja koje je objavio na TikToku Paulo Dybala vidljivo je da su Argentinci u svom slavlju pretjerali pokazavši nepoštovanje prema hrvatskim igračima.

Kako pišu Sportske novosti, iako su nakon utakmice tješili hrvatske reprezentativce, scene iz svlačionice pokazuju što zapravo misle o Hrvatima. Nakon što su ranije na prvenstvu snimili Messija kako gazi po dresu Meksika, sada se pojavila snimka na kojoj se vidi da su dresovi koje su Argentinci dobili od Vatrenih u razmjeni nakon susreta, poslužili im kao navijački rekviziti, a jedan je završio i u kanti za smeće.

 U videu koji je na TikToku objavio Paulo Dybala, vidi se da je Perišićev suigrač iz Tottenhama Cristian Romero iz kante za smeće izvadio hrvatski dres i njime gađao jednog od suigrača. Nesportsko ponašanje pokazali su i na prošlom Svjetskom prvenstvu u Rusiji nakon što su ih Vatreni pobijedili u utakmici grupne faze natjecanja. Tada su  u svlačionicu otišli bez čestitke pobjednicima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba