KAPETAN MODRIĆ NAKON PORAZA OD ARGENTINE

“Ne volim pričati o sucima, ali ovaj je jedan od najgorih – imali smo sjajno Svjetsko prvenstvo, sada je u igri bronca, za što se moramo pripremiti i to je dobar uspjeh“

Objavljeno: 14.12.2022. Metropolitan

Hrvatska je u sinoćnjoj polufinalnoj utakmici Svjetskog prvenstva izgubila 3:0 od Argentine. Kapetan Luka Modrić koji je iz igre izašao u 81. minuti, nakon utakmice je rekao:

-Bili smo dobri, kontrolirali smo igru, a onda su došli korner, koji nam sudac nije dao, i kazneni udarac, koji po meni nije bio. To je sve promijenilo. Ne mogu vjerovati da je dosudio taj penal. Ali ne možemo to promijeniti, moramo se oporaviti i pokušati pobijediti u idućoj utakmici – kazao je piše argentinski medij Clarin, a prenosi Index.hr, dodajući:

-Argentina je pošteno pobijedila, bila je bolja, zaslužila je, ali te se stvari moraju spomenuti, što inače ne radim. Ne volim pričati o sucima, ali ovaj je jedan od najgorih. Ne pamtim ga po dobrome, katastrofa. Za mene to nije penal – istaknuo je.

Modrić je poručio:

-Imali smo sjajno Svjetsko prvenstvo, a sada je u igri bronca, za što se moramo i pripremiti. I to je dobar uspjeh – rekao je.

Vatreni će se u subotu ‘boriti’ za broncu, a protivnik će biti poznat večeras nakon polufinalne utakmice između Maroka i Francuske.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba