SLUČAJ ŠKRINJA

Smiljana Srnec svjedočila jecajući: Časni sude, nisam kriva. Nisam ubila sestru

Objavljeno: 14.05.2020. Ante Ferara

Časni sude, nisam kriva. Nisam ubila sestru. Pomagala mi je, voljela sam je i uvijek ću je voljeti, rekla je Smiljana Srnec.

U četvrtak ujutro na Županijskom sudu u Varaždinu nastavljeno je suđenje Smiljani Srnec za ubojstvo sestre Jasmine Dominić iz 2000. godine. Zbog proteka vremena rasprava je proceduralno morala početi ispočetka pa je sudac prvo čitao dokaze koji su do sada izvedeni u postupku.

Nakon toga rasprava je nakratko prekinuta kako bi sudsko vijeće odlučilo o dokaznim prijedlozima koje je predložio Smiljanin branitelj Krešimir Golubić.  Sudac je kao nevažne dokaze odbio novo psihijatrijsko vještačenje. Javnost po prvi puta imala priliku vidjeti kako izgleda škrinja u kojoj je bilo tijelo i gdje se nalazila.

– Ne želim odgovarati za nešto što nisam učinila, ne želim biti žrtva i ne želim da to budu moja djeca. O drugim stvarima ne bih željela govoriti i ne želim odgovarati na pitanja – jecajući je kazala Smiljana, javlja 24sata.

Zatražit će se podaci je li Santa Domenica bila kontaktirana radi odvoza škrinje te će se odrediti dopunsko psihijatrijsko-psihologijsko vještačenje. Nakon toga rasprava je za danas završena.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba