MIROSLAV ŠKORO PODNIO NEOPOZIVU OSTAVKU NA DUŽNOST PREDSJEDNIKA STRANKE DOMOVINSKI POKRET, KAO I NA SVE OSTALE DUŽNOSTI U STRANCI

“Smatram da je sazrelo vrijeme da DP nastavi svoje uspješno političko djelovanje pod drugim, novim vodstvom”

Objavljeno: 20.07.2021. Metropolitan

Miroslav Škoro s današnjim je danom podnio neopozivu ostavku na dužnost predsjednika stranke Domovinski pokret, kao i na sve ostale dužnosti u stranci. Svoju odluku obrazložio je na svojoj Facebook stranici.

– Ostavku podnosim jer smatram da je sazrelo vrijeme da Domovinski pokret nastavi svoje uspješno političko djelovanje pod drugim, novim vodstvom. Ponosan sam što smo uspjeli oformiti političku stranku DP, koju je hrvatski narod prepoznao kao opciju koja želi, može i zna očuvati hrvatske nacionalne interese, vrijednosti koje su utkane u naše državne i narodne temelje. Bila mi je iznimna čast i najiskrenije vam zahvaljujem na ukazanom povjerenju, koje sam dobio odlukom da budem prvi predsjednik Domovinskog pokreta. U tek nešto više od godine dana od osnutka naše stranke, zajedničkim smo naporima ostvarili velike uspjehe na državnim i lokalnim izborima, nametnuvši se, uz potvrdu volje birača, kao treća snaga i treća opcija u Republici Hrvatskoj. To, kao i beskompromisno političko zalaganje za ključne nacionalne interese i slobode svakog našeg državljana – nitko nam ne može osporiti. Iako se ovim putem, iz posve osobnih razloga, odričem prava biti biran na dužnosti i u tijela Domovinskog pokreta, ostat ću i dalje vjerni član stranke i svojim sudjelovanjem u njezinom radu te svim pratećim aktivnostima, bez zadrške ću pridonositi ostvarenju naših stranačkih interesa. Vrijedilo je! – poručio je Škoro.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba