OD DANAS STROŽE MJERE U ČETIRI HRVATSKE ŽUPANIJE

Radno vrijeme ugostiteljskih objekata, casina i kladionica do 21 sat, zabranjuje se prodaja alkohola od 21 do 6 sati

Objavljeno: 12.04.2021. Metropolitan

Na prijedlog lokalnih stožera, od danas su uvedene strože epidemiološke mjere u Zagrebačkoj, Primorsko – goranskoj, Osječko – baranjskoj i Dubrovačko – neretvanskoj županiji. U Zagrebačkoj županiji  strože mjere bit će na snazi do 25. travnja, a između ostalog, ograničava se radno vrijeme ugostiteljskih objekata od 6 do 21 sat, radno vrijeme casina, automat klubova i uplatnih mjesta za klađenje od 8 do 21 sat, te se zabranjuje prodaja alkoholnih pića od 21 do 6 sati.

U Primorsko-goranskoj županiji do 26. travnja zabranjuje se održavanje svih javnih događanja i okupljanja, zatvaraju se teretane i fitness centri, kina, casina te trgovine u kojima se prodaje obuća i odjeća. Zabranjuje se posjet korisnicima domova za starije, a ograničava se radno vrijeme u trgovinama u kojima je dozvoljen rad od 6 do 19 sati.

Uvode se i nove dvotjedne epidemiološke mjere u Dubrovačko – neretvanskoj županiji u kojoj se zabranjuju javna okupljanja za više od 15 osoba na jednom mjestu. Na privatnim okupljanjima može biti najviše osam osoba iz dva kućanstva. U Osječko-baranjskoj županiji do kraja travnja vrijede preporuke da se u sportskim objektima ne koriste svlačionice te pojačan nadzor pridržavanja nužnih epidemioloških mjera na javnim događanjima i okupljanjima, u javnom prijevozu, u trgovačkim centrima i ugostiteljskim objektima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba