UBOJSTVO KRAJ SLATINE

Prijetio da će ih sve poubijati, a onda prišao ujaku i pucao mu u prsa

Objavljeno: 27.03.2020. Ante Ferara

Došao je do mene s puškom i kazao mi da će nas sve poubijati. Odvratio sam mu da je pijan, da ide kući te mu rukom podigao cijev puške. Dok se on snašao ja sam se sakrio iza traktora. Napravio je nekoliko koraka, došao blizu ujaka i s nekih 10-ak metara ispalio mu hitac u prsa, rekao je za 24sata Željko Zupčević. On je u petak došao s ujakom u njegovo rodno selo Golenić, na širem slatinskom području.

Ubojica Zoran F. (52) je, kako kaže Željko, nastavio pucati i na policajce koji su došli za nekih 40-ak minuta. Nakon što je propucao policijski automobil iza kojeg su se sakrila dva policajca, navodno je nastavio pucati dok nije ispraznio pušku.

U priopćenje policije virovitičko-podravske stoji da je policija u Slatini u petak oko 16 sati zaprimila dojavu da muškarac puca po selu i da jedna osoba leži mrtva na cesti. Dolaskom u naselje Golenić policajci su na cesti uočili muškarca kako nepomično leži. Prišli su mu vozilom kako bi utvrdili je li osoba živa i da mu pruže prvu pomoć.

Pritom je na njih s bočne strane nepoznata osoba ispalila hitac i pogodila vozilo, nakon čega su se policajci sklonili s druge strane vozila. Rekli su mu da preda oružje i pritom su mu uspjeli neopaženo priči te ga razoružati. Ubojica je sproveden u policijsku postaju u Slatini na kriminalističko istraživanje, a na mjesto tragedije stigao je i zamjenik Županijskog državnog odvjetnika iz Bjelovara kako bi napravio očevid. U priopćenju policija ne navodi identitet osoba, već kažu da je uhićen muškarac star 52 godine, dok je ubijeni starosti 64 godine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba