Strava u Zagrebu

Prebio ga zbog 200 kuna i teško ozlijedio. U bolnici ga pustili na kućnu njegu pa preminuo

Objavljeno: 15.02.2021. Ante Ferara

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (1987.) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo protiv života i tijela teškom tjelesnom ozljedom s posljedicom smrti, objavio je DORH.

Kako prenosi Jutarnji list, postoji osnovana sumnja da je okrivljeni muškarac (34) 9. lipnja prošle godine oko 2 sata, zajedno s prijateljem, došao do adrese oštećenika u Zagrebu kako bi s njim porazgovarao oko navodnog duga u iznosu od 200 kuna. Oštećenika je zatekao u društvu prijatelja te su se počeli svađati.

Sumnja se da ga 34-godišnjak tijekom svađe udario šakom u glavu zbog čega je pao na leđa te udario glavom i tijelom. Pritom je zadobio ozljede u vidu krvnog podljeva kože glave, trupa i svih udova, te prijelom VI. do VIII. rebra lijevo s pomakom.

Daljnji sukob spriječile su prisutne osobe. Napadnutom muškarcu je tijekom jutra pružena liječnička pomoć nakon koje je otpušten na kućnu njegu. Međutim, 13. lipnja je preminuo u obiteljskoj kući radi iskrvarenja do kojega je došlo zbog prijeloma rebara.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba