Sukobio se na Petrolovoj benzinskoj crpki na ulazu u Veliku Goricu

Mladić koji se BMW-om zabio u naplatne kućice nekoliko sati ranije je tražio pomoć policije?

Objavljeno: 15.02.2021. Ante Ferara

Mladić (21) koji se očevim BMW-om u subotu 23. siječnja u 5.30 sati zabio u HAC-ov objekt na autocesti A11 kod naplatnih kućica Mraclin, u kojem je poginuo djelatnik (54) Hrvatskih autocesta, samo nekoliko sati prije nesreće, imao je bliski susret s policijom na Petrolovoj benzinskoj postaji u Velikoj Gorici.

– Možemo potvrditi da su policijski službenici Policijske postaje Velika Gorica dana 23. siječnja 2021. godine na prostoru benzinske postaje u Velikoj Gorici primjenjivali policijske ovlasti prema osobi koja je kasnije u svojstvu vozača sudjelovala u prometnoj nesreći koju navodite u svojem upitu. U trenutku primjene policijskih ovlasti na prostoru benzinske postaje, osoba nije bila u svojstvu sudionika u prometu na cestama, dakle nije upravljala niti se nalazila u motornom vozilu te ju policijski službenici nisu zatekli u konzumaciji alkoholnih pića – kazali su iz zagrebačke policije za Jutarnji list.

Neslužbeno su doznali kako je upravo mladić bio taj koji je tražio intervenciju policije zbog toga što je bio napadnut od drugog mladića. Petrolova benzinska crpka na kojoj se dogodio navodni napad na mladića na ulazu je u Veliku Goricu iz smjera Siska.

U policiji im nisu odgovorili koliko alkohola su izmjerili mladiću u krvi nakon nesreće već su ih uputili na Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici. Upit su poslali i njima, ali odgovor nisu dobili. Na dan nesreće neslužbena je informacija glasila da je vozač imao 1,8 promila alkohola u krvi. Mladić je i dalje u bolnici te policija s njim još nije obavila razgovor.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba