OBITELJ MOLI POMOĆ

Nakon večere je rekao da se ide naći s prijateljima i od tada je nestao

Objavljeno: 13.03.2020. Ante Ferara

Molimo pomoć!!! 07.03.2020. Nestao je Nikola Bagadur u subotu je otišao van i od tada se gubi svaki trag. Mobitel mu je isključen. Molimo ako bilo tko išta zna da nam javi na broj mobitela 0976588783. Svaka informacija je dobrodošla i puno će pomoć, napisala je Stela Lončar na Facebook.

Njegova majka je za RTL rekla da nije primijetila promjene u njegovom ponašanju.

– Nije nikada ranije otišao od kuće i da se danima nije javljao. U subotu smo pospremali stan, jeli i oko 18 sati je izašao. Rekao je da ide s prijateljima van. Ne znam točno s kojima jer ne poznajem baš sve njegove prijatelje. U utorak sam nestanak prijavila policiji, ali još nemam nikakvih saznanja. Kada ga zovem na mobitel, sekretarica govori ‘osoba koju ste nazvali trenutno se ne može javiti’.  Sve je bilo kao i obično. Inače, završio je za kuhara i baš je čekao ovih dana odgovor za posao na koji se prijavio. Koiko znam, nije bio u ozbiljnoj vezi. Još je mlad – rekla je majka Nevenka.

Nikola je visok 180 centimetara i srednje je građe. Ima kestenjaste oči i kosu. U trenutku nestanka bio je odjeven u narančastu i bordo majicu, maslinasto zelenu jaknu, crne hlače, crno zeleni šal i crne tenisice. U slučaju da posjedujete informacije o Nikoli, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba