Medicinskom tehničaru iz KBC Sestre Milosrdnice ukraden auto, našao ga građanin

Objavljeno: 26.03.2020. Ante Ferara

Antoniju Gašparu, medicinskom tehničaru iz KBC Sestre Milosrdnice ukraden je u automobil dok je on 24 sata radio u bolnici. Da se krađa dogodila na Facebooku je napisala njegova supruga Maja Samardžić Gašpar.

– Dragi moji FB prijatelji, nisam aktivna na FB-u, ali sad vas sve molim za pomoć. Moj muž Antonio Gaspar je medicinski tehničar u KBC Sestre Milosrdnice i danas ujutro je izašao iz smjene od 24 sata i shvatio dok je on radio u bolnici netko je odlučio UKRASTI NAŠ AUTO! I to drugi put u 9 mjeseci na istom mjestu. Auto je Audi A3, 2014 godine, sivo smeđi. ZG 3161 HG. Molim vas pomozite da ga pronađemo!- napisala je Maja.

Kasnije je dodala post da je vozilo pronađeno.

– Dragi moji FB prijatelji i prijatelji prijatelja, zaista vam svima od srca hvala. ❤ Reagirali ste velikom brzinom i zato je AUTO PRONAĐEN (pomalo razbijen, ali pronađen). Hvala nepoznatom prolazniku koji je prepoznao auto i javio policiji. U ovom kaosu, neopisiv je osjećaj znati da ipak nismo sami. HVALA! ??? – zaključila je.

EDIT: Dragi moji FB prijatelji i prijatelji prijatelja, zaista vam svima od srca hvala. ❤ Reagirali ste velikom brzinom…

Objavljuje Maja Samardžić GašparČetvrtak, 26. ožujka 2020.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba