NJEGOV SUIGRAČ LAKŠE JE OZLIJEĐEN

Kraj Vrbovca poginuo mladi nogometaš (28), posljednju utakmicu odigrao je nekoliko sati ranije

Objavljeno: 19.11.2020. Ante Ferara

Mladić (28) je u srijedu oko 20.20 sati upravljao Audijem zagrebačkih registracija u mjestu Banovo. Kad je došao do kućnog broja 35 u Ulici Banovo nije se držao sredine prometne trake već je vozilom krenuo udesno.

Pritom je sletio s ceste te udario u betonski most, a potom i u betonsko-žičanu ogradu. Nakon toga naletio je na betonski stup Elektre te ponovno na betonsku-žičanu ogradu. Vozač je preminuo na mjestu nesreće dok je 29-godišnjak iz vozila lakše ozlijeđen.

Liječnička pomoć pružena mu je u KBC-u Zagreb. Od 20.45 do 00.15 sati na županijskoj cesti 3034 se teretni promet odvijao obilazno preko Vrbovca, automobilski po okolnim lokalnim cestama.

Kako saznaje 24sata, poginuo je mladi nogometaš Ivan Colarić (28).

“Dragi naš Cole, nema tih riječi kojima bi opisali sve što si učinio za ovaj klub u ovih pet godina. Bila je velika čast igrati i veseliti se s tobom, tvoja vječna pozitiva unijela je toliko radosti u naš mali klub. Zauvijek ćeš živjeti u našim mislima i srcima, a tvojoj obitelji želimo puno snage u ovim teškim trenucima za sve nas”, napisali su iz njegova kluba NK Ban Jelačića.

Posljednju utakmicu odigrao je svega nekoliko sati prije nesreće, na igralištu udaljenom stotinjak metara od mjesta tragedije. U srijedu je njegov Ban Jelačić u 14. kolu prve županijske lige pobijedio Ostrnu 4-3, a Ivan je odigrao svih 90 minuta za klub čiji je član bio pet godina i igrao na mjestu napadača.

Ivan je član je sportske obitelji iz mjesta Luka. Njegova braća Josip, Domagoj i Kristijan nogometaši su Vrbovca. U nesreći je ozlijeđen njegov suigrač Saša Uremović, piše Radio Vrbovec

NK Ban Jelačić Banovo

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba