HOĆE LI RTL DIREKT BITI ISTI BEZ NJEGA?

Zoran Šprajc sinoć se zauvijek oprostio od popularne RTL-ove informativne emisije

Objavljeno: 23.02.2022. Metropolitan

Televizijski voditelj Zoran Šprajc sinoć se zauvijek oprostio od emisije RTL Direkt koju vodi od njenih početaka, a kako mu i priliči, oprostio se u svojem stilu.

– Numerolozi kažu da ako često oko sebe na satu, plakatima ili na televiziji vidite brojeve 222, 2222, 22222 ili 222222, moguće je da do vas dolazi poruka da je vrijeme za promjenu. I stvarno je došlo. Prije sedam godina jedan sedam godina mlađi dečko prvi put se ukazao u programu RTL-a u jednoj novoj, pomalo čudnoj i drugačijoj informativnoj emisiji, u 22 sata i 15 minuta. Emisija je bila čudna, rekoh, ali ni on nije bio baš normalan – rekao je Šprajc u jučerašnjoj odjavi emisije, piše Jutarnji.hr

Na kraju su emitirani neki od njegovih najboljih trenutaka u sedam godina koliko je bio zaštitno lice RTL Direkta, a sve je završeno poznatom snimkom Šprajca koji hrče dok u pozadini govori premijer Andrej Plenković.

Inače, voditelj je na svojem Instagram profilu nedavno objavio da odlazi s RTL Direkta te da će se posvetiti jednom novom projektu, a od emisije se pozdravio i na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnog Studija gdje je četvrti put proglašen najboljim voditeljem.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba