Putujete danas? Naoružajte se strpljenjem

ZBOG PROMETNIH NESREĆA: Na hrvatskim autocestama kilometarske kolone, najduža kod Svetog Roka, 12 kilometara, kod Brinja gori automobil

Objavljeno: 02.07.2022. Metropolitan

Svi oni koji su danas odlučili putovati, neka se naoružaju strpljenjem. Naime, na hrvatskim autocestama stvorile su se velike kolone, a na autocesti A1 dogodilo se više prometnih nesreća, piše Index.hr.

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče nakon čvora Donja Zdenčina u smjeru Karlovca vozi se otežano u koloni. Također, prometna nesreća dogodila se na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvora Sveti Rok i čvora Gornja Ploča u smjeru Zagreba, vozi se otežano u koloni koja je duga oko 12 kilometara. 

Isto tako, kod Brinja se na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između odmorišta Brinje i čvora Brinje u smjeru Zagreba zapalio osobni automobil, a kolona je dugačka oko tri kilometra. 

Zbog prometne nesreće koja se dogodila na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče u tunelu Brezik u smjeru Zagreba, također se vozi u koloni oko tri kilometra. 

Na autocesti A1 zabilježen je i kvar na vozilu između čvora Gospić i čvora Gornja Ploča u smjeru Dubrovnika, a vozi se po dvije prometne trake uz ograničenje brzine. U kvaru je i autobus na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvora Šestanovac i čvora Zagvozd u smjeru Zagreba, vozi se po dvije prometne trake uz ograničenje brzine 100 km/h.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba