Oglas za posao u jednom vodičkom klubu zgrozio Hrvatsku

Opis posla je ‘umjetno punjenje’, a traži se da djevojke u minicama animiraju goste kako bi potrošili što više novaca u klubu

Objavljeno: 17.07.2022. Metropolitan

Društvenim se mrežama širi oglas za posao u jednom klubu u Vodicama koji je zgrozio Hrvatsku. Naime, poslodavac traži djevojke za ‘umjetno punjenje’, odnosno, traži mlade cure koje će svojom pojavom tjerati goste da potroše što više novaca u klubu, piše Index.hr.

– Umjetno punjenje podrazumijeva podizanje prometa u klubu tako da bi svaka od vas tokom večeri sebi trebala osigurati barem pet plaćenih pića – stoji u oglasu, a poslodavac plaća satnicu 40 kuna. Radi se sedam dana u tjednu od 22 sata do 3 sata u noći. 

U oglasu stoji i kako se buduće djelatnice trebaju ponašati.

– Osnovni posao kod umjetnog punjenja je da se ponašate i izgledate kao da ste same izabrale izaći u taj klub i da se provodite najbolje u životu. Trebate biti vesele, nasmijane, plesati, međusobno surađivati – to će vam uvelike olakšati posao, animirati gosta cijelo vrijeme jer tako održavate atmosferu, osim osmjeha svakako komunicirati s ostalim gostima, ako vam sami ne prilaze, nakon nekog vremena same se priključite u neki separe ili za stol – pojašnjava poslodavac.

Isto tako, propisano je i kako se djevojke moraju obući. Naime, od njih se traži da obuku haljine, minice, štikle te da imaju ‘full make-up’, a nije prihvatljivo da budu cijele u crnom ili da nemaju dovoljno šminke. Također, propisano je i kako se moraju držati na ‘radnom mjestu’.

– Obavezno osmijeh, izdužen vrat, brada prema gore, uvučen trbuh, grudi van, ravna leđa, noge utegnute, ruka na bok – navodi se. 

Twitter
Twitter
Twitter

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba