Redovno su komunicirali

Ministar Davor Filipović tvrdio da Damira Škugora poznaje tek površno, sada je ulovljen u laži

Objavljeno: 06.09.2022. Metropolitan

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović je prošlog tjedna i svojoj izjavi tvrdio da Damira Škugora, glavnog osumnjičenog za golemu pljačku INA-e, poznaje tek površno, da nema njegov broj telefona i da nikad nisu pričali na mobitel ni razmijenili poruku, no sada se otkrilo da to ipak nije istina. 

Kako je otkrio tjednik Nacional, Filipović je tajnim mjerama uhvaćen u razgovorima sa Škugorom, a komunicirali su oko HEP-a. 

– Filipović laže da nema Škugorov broj. Redovno je komunicirao sa Škugorom i uhvaćen je u mjerama. Redovno i često su komunicirali, najviše u vezi HEP-a jer je Škugor bio favorit vrha HDZ-a za predsjednika Uprave HEP-a – rekao je Nacionalov izvor, piše Index.hr.

Također, u tjedniku su napisali da se ova afera tek počinje razvijati te da Filipović nije jedini visoki dužnosnik HDZ-a i vlade obuhvaćen istim tajnim izvidima. Isto tako, tvrdi se da je Škugor za šefa HEP-a imao podršku Krunoslava Katičića, glavnog tajnika HDZ-a i ključnog čovjeka od povjerenja premijera Plenkovića, ali i da je bio Plenkovićev favorit za tu funkciju, prenosi Index.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba