O JUČERAŠNJOJ NESREĆI OGLASILA SE POLICIJA

CRNI DAN NA AUTOCESTI A1: Poginulo dvoje ljudi, automobil je u tom trenutku bio zaustavljen na traci za pretjecanje

Objavljeno: 09.07.2022. Metropolitan

Jučer popodne, oko 13:52 sati kod Perušića na autocesti A1 u smjeru juga dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginulo dvoje, a teško ozlijeđeno troje ljudi.

Kako je izvijestila Policijska uprava ličko – senjska, do nesreće je došlo kada je 26-godišnjak iz Gospića upravljao kombijem zagrebačke registracijske oznake i prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio osobnog automobila ogulinske registracijske oznake kojim je upravljao 68-godišnjak iz Ogulina. Automobil je u tom trenutku bio zaustavljen na traci za pretjecanje, s postavljenim sigurnosnim trokutom.

Na mjestu događaja smrtno su stradali 68-godišnji vozač osobnog automobila i 70-godišnja putnica u osobnom automobilu, dok su vozač kombija i dvojica putnika iz kombija teško ozlijeđeni i zadržani na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću.

Neslužbeno se doznaje da je kombi vozilo u vlasništvu zaštitarske tvrtke Sokol Marić, a portalu Index.hr jučer je potvrđeno kako je vozač Škode bio zaustavljen na pretjecajnoj traci nakon što mu je pukla guma.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba