TUŽNI EPILOG: NAKON VIŠE OD DVA MJESECA PRONAĐENO TIJELO NESTALE BARICE CIGULA?

Mještanin na Šušelj Brijegu iznad Krapine slučajno naišao na tijelo, još se čeka službena potvrda o identitetu osobe

Objavljeno: 04.12.2021. Metropolitan

Mještanin je u četvrtak, 25. studenog, u poslijepodnevnim satima, u naselju Šušelj Brijeg iznad Krapine, pronašao mrtvo tijelo zasad nepoznate osobe, potvrdili su nam iz policije i HGSS-a.

U kuloarima se priča, a i mještani su uvjereni, da se nažalost radi o nestaloj Barici Cigula, koja se 26. rujna udaljila u nepoznatom smjeru iz Doma za starije i nemoćne “Sv. Nikola” u Krapini.

Za nesretnom 74-godišnjakinjom, inače rodom s područja Jesenja, nepuna četiri dana nakon nestanka organizirana je velika potraga, u kojoj je sudjelovalo više od 30 pripadnika HGSS-a, policije, vatrogasaca i lovaca, a za njom se tragalo neko vrijeme. Iako se prvo pretraživalo područje iznad Krapine, prema Strahinjčici, dakle išlo se u dobrom smjeru, na tijelo je ipak tek dva mjeseca kasnije slučajno naišao mještanin, koji je odmah pozvao policiju.

– Mi za sada ne možemo potvrditi o kome se radi, dok identifikacija ne bude gotova – ističe Zoran Lončar, glasnogovornik PU krapinsko – zagorske.

Neslužbeno doznajemo da je tijelo već bilo u jako lošem stanju te je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu, kako bi se potvrdio identitet osobe, a nalazi obdukcije još nisu gotovi. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba