JUTRO KOJE JE UMALO POSTALO KRVAVO

JEDAN POKUŠAO UBITI DRUGOG: Nakon što su se verbalno sukobili, muškarci u poodmaklim godinama upotrijebili tjelesnu snagu

Objavljeno: 19.07.2022. Metropolitan

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju na štetu 60-godišnjaka.

Naime, jučer su se, oko 9.30 sati, u mjestu Barbarići Kravarski, na ulici, osumnjičeni i oštećeni verbalno sukobili, da bi potom oštećeni tjelesnom snagom srušio osumnjičenog s njegovog bicikla, nakon čega se nastavilo međusobno naguravanje da bi potom osumnjičeni 61-godišnjak nožem teško ozlijedio 60-godišnjaka.

Liječnička pomoć oštećenom 60-godišnjaku pružena je u Kliničkoj bolnici Dubrava, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Najnovije po kategorijama

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

ŠTO NAM SE TO KRIJE ‘POD KUĆNIM PRAGOM’? DONOSIMO INTERVJU S BRITANSKIM ARHEOLOGOM SVJETSKOGA GLASA, MARKOM B. ROBERTSOM, KOJI SUDJELUJE U MEĐUNARODNOM ARHEOLOŠKOM PROJEKTU NA PODRUČJU RADOBOJA

“Potencijal ovog područja je ogroman, unutrašnjost Hrvatske krije brojna bogatstva i zanimljivosti koje tek treba otkriti, a ja želim biti dio toga”

Objavljeno: 03.09.2022. Metropolitan

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter