ZALETIO SE U AUTOBUSNU KUĆICU I TOTALNO JE DEMOLIRAO PA POBJEGAO

˝Djeca ovdje čekaju autobus, izbjegnuta je tragedija˝

Objavljeno: 18.05.2022. Metropolitan

Prije otprilike sat vremena na Facebooku je objavljena pomalo zastrašujuća fotografija, uz opis koji prenosimo u nastavku:

– Prije 20 minuta netko se autom zaletio u autobusnu kućicu u Jablanovcu i pobjegao. Navodno se radi o crnom autu. Tu djeca čekaju autobus i mogla se desiti veća tragedija. Ako netko zna nešto ili vidi susjedov svježe polupani auto neka prijavi policiji u Zaprešiću – uz objavu je dodano da se podijeli javno kako bi se informacija proširila.
Neki od komentara podno objave su:

– Susjeda koja je vidjela kaže auto. A da je kamion, koliko bi se duboko po nogostupu trebal voziti da zapne – piše jedan.

– Samo velim kaj mi Štef rekel kaj dela u dućanu..da je videl da je kamion prošel i ćul je neke kao da mu stranica od truge opala… I za njim su bila dva auta koja su naglo kočila. Možda je vozil neke na sebi kaj je stršalo. Iskreno na slici se ne vidi nigde da oštećeno od udarca auta… Ova dva nosiva stupa su ravna, spigana su dole na podu di su pričvršćeni za pod. Tam pri Kolaru kad je auto lupil u stanicu, vidle se di je auto lupil – napiso je drugi, a treći je poručio:

– Najbitnije je da nije nitko bil na stanici.

Kako bismo saznali o čemu je riječ, kontaktirali smo Policijsku upravu zagrebačku, no ovom slučaju informacija nemaju.

Iz Zaprešića nismo dobili nikakvu dojavu. Nitko nije zvao policiju, tako da više informacija nemamo – poručili su iz PU zagrebačke.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba