U SVOJE LJUBAVNE ODAJE MAMILA JE ŠIROK SPEKTAR MUŠKARACA, ZAVRŠILA JE IZA REŠETAKA

˝Brineta 23˝ preko oglasnika nudila seks, a onda joj je na vrata pokucao policajac u civilu…

Objavljeno: 22.09.2022. Metropolitan

Kodno ime ˝Brineta 23˝ pojavilo se u Oglasniku pod kojim je svoje usluge nudila 32-godišnjakinja koja je u svoje ljubavne odaje mamila širok spektar muškaraca željnih seksa. Dogovorili su bili promptni, a susreti su se odvijali na drugom katu zgrade u Voltinom naselju u Zagrebu. Među klijentima se našao i jedan zagrebački policajac, ali na zadatku. Bilo je to 7. srpnja kada joj je na vrata pokucao odjeven u civilu, piše Jutarnji.

– Po nalogu i zapovjedi voditelja službe, kontaktirao sam okrivljenu toga datuma te sam s njom dogovorio susret. Otišao sam na adresu koju mi je dala i tom prilikom mi je ponudila pola sata seksa za 400 kuna, a za 600 kuna cijeli sat. A te tarife je oglašavala i preko oglasnika s brojem telefona, s time da je navela svoje lažne podatke ispod oglasa. Moja kolegica je čekala u blizini zgrade, a kada sam utvrdio činjenično stanje i legitimirao se okrivljenoj kao djelatnik policije, pozvao sam svoju kolegicu da provedemo daljnji postupak u prostorijama policije – prisjetio se na suđenju zagrebački policajac.

Služba organiziranog kriminaliteta PU zagrebačke je u konačnici inicirala optužni prijedlog protiv 30-godišnjakinje zbog kršenja članka 12. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a na osnovu kojeg je proveden i sudski postupak.

Spomenuta je bez trenutnog prijavljenog boravišta i prebivališta u Hrvatskoj, a kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, riječ je o osobi čiji je član uže obitelji prije nekoliko godina ‘pao’ s drogom.

Sudske pozive je ignorirala, ali je svejedno na kraju zbog odavanja prostituciji osuđena na 20 dana zatvora uz jednogodišnji rok kušnje. Dva mobitela Meanit i Alcatel sa SIM karticama, koi su joj služili za dogovore s klijentima, policija joj je oduzela te će po pravomoćnosti ove presude, isti postati vlasništvo RH. Troškove ovog sudskog postupka na platit će, na kraju, građani.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba