CIJENA VRTOGLAVO RASTE

Bivša ministrica na aukciji nudi Ronaldov dres: Dajem dva Ferrarija, Lamborghini i četiri BMW-a M5

Objavljeno: 28.04.2020. Ante Ferara

Za Palčiće, dres Real Madrida br. 7 Ronaldo (veličina L) sezone 2016/17 potpisan od osvajača zlatne lopte Cristiana Ronalda i nama dražeg osvajača zlatne lopte i kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića te 10 njihovih suigrača: Sergio Ramos, Toni Kroos, Gareth Bale, Karim Benzema, Isco, Keylor Navas, Casemiro, Nacho Fernandez, Lucas Vasquez i još jedan hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić.

Aukcija traje do 1.5. u podne. Procedura: potvrda o uplati za Plačiće u Inbox i dogovor o primopredaji – šaljem poštom ili u Zagrebu osobna isporuka, napisala je bivša ministrica gospodarstva, Martina Dalić.

Cijena dresa vrtoglavo raste iz minute u minutu. Neki su se čak našalili da za njega nude dva Ferrarija, jedan Lamborghini i četiri BMW-a M5.

Dalić se tako priključila Facebook akciji “Vratimo Palčiće u Petrovu” koja je pokrenuta prošlog tjedna. Do sada je prikupljeno milijun i 200.000 kuna. Akcija je pokrenuta kako bi se prikupio novac, potrebno je oko 4 milijuna kuna, za inkubatore respiratore i monitore za opremanje neonatalnog odjela Petrove bolnice u Zagrebu koji su teško oštećeni u razornom potresu 22. ožujka. Akciju je pokrenula udruga “Dinamo – to smo mi” i roditelji Palčići.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba