Idete li na skijanje?

ARANŽMANI GOTOVO RASPRODANI: Cijene u agenciji za tjedan dana hotelskog polupansiona kreću se od 4500 do 7000 kuna

Objavljeno: 30.12.2019. Metropolitan

Dok se dio Hrvata već uputio na najpopularnija skijališta u Austriji, Sloveniji, Francuskoj i Italiji, najveća navala na ta omiljena skijališta uslijedit će tek s početkom iduće godine. Kako prenosi Jutarnji.hr svi aranžmani za “hrvatski tjedan“ u velikom broju agencija su gotovo rasprodani, ali glasnogovornica turističke agencije Nikolina Frklić poručuje kako i dalje nije kasno.

Manje gužve

– Preporučujemo Hrvatima da bace oko i na tjedan iza koji je po cijenama niži. A još uvijek su zimski uvjeti odlični, manje su gužve. I evo moramo reći da su planine spremne, da snijega ima, uvjeti su odlični – rekla je Frklić.
Naime, cijene u agenciji za tjedan dana hotelskog polupansiona kreću se od 4500 do 7000 kuna po osobi, ali ima i jeftinijih i bližih varijanti. Uz smještaj potrebno je uračunati još i prijevoz, skijašku kartu, džeparac, a ako niste u hotelu onda imate i trošak hrane. Nije naodmet niti uplatiti putno osiguranje koje se za internetu može naći već za 60-ak kuna kako bi skijanje bilo bezbrižno.

Bez vlastite opreme

Ako pak na skijanje idete bez vlastite opreme, tada cijena zimovanja može biti još i veća. Za usporedbu, u jednom servisu u Zagrebu za pet dana ćete skije, pancerice, štapove i kacigu platiti 400 kuna, a primjerice u austrijskom Obertauernu čak tri puta više.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba