Do kraja ožujka domaće nogometne utakmice igrat će se pred praznim tribinama

Objavljeno: 11.03.2020. Ante Ferara

Uzimajući u obzir novonastale okolnosti u pogledu epidemije novog koronavirusa SARS-CoV-2, danas su vodeći ljudi HNS-a i odgovarajuća tijela Saveza ponovno zajednički analizirali aktualnu situaciju i donijeli odluku da će sve utakmice u natjecanjima pod ingerencijom HNS-a do 31. ožujka biti odigrane bez gledatelja, kažu u HNS-u.

Dodaju da se ta mjera odnosi na HT Prvu ligu, Hrvatski kup, 2. HNL, 3. HNL, 1. HNLŽ, 2. HNLŽ, 1. HMNL, 2. HMNL te sve lige mladeži pod okriljem HNS-a, kao i na predstojeće Uefine kvalifikacijske turnire koji se igraju u Hrvatskoj.

– U navedenim natjecanjima, utakmicama će do daljnjega moći prisustvovati samo momčadi sa svojim stožerima, uže rukovodstvo i službene osobe klubova i HNS-a, tehničko osoblje te određeni broj predstavnika medija, uz sve uobičajene mjere za organizaciju utakmica – dodaju u HNS-u koji je također dao preporuku svim županijskim savezima da istu mjeru poduzmu u natjecanjima pod svojom ingerencijom. Bude li potrebe HNS će odrediti i drugačije mjere.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Komentirajte putem Facebook-a

Pročitajte više s našeg weba